Tack!

Världens lyckligaste Frida vill tacka hjärtligast idag! Att vinna Vegapriset för “Årets kvinnliga artist” betyder oerhört mycket för mej. Blod, svett, tårar, tålamod, stark vilja, målmedvetenhet, familjen, nära, kära och ni har hela tiden drivit mej framåt. Jag skulle inte ha fått den här fina belöningen om det inte var för er. Tusen tack för alla gratulationer och för att ni tror på mej. Mitt kommande fullängdalbum “Håll Mej Hårt” släpps 6 december. Hoppas ni allihop kommer att önska er den av tomten;) Nu kör vi på vidare vänner, vi har ju lång väg kvar att gå, och vi har ju bara börjat promenaden tillsammans.. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>